fbpx

GAZDA TA

Daniela Nica

Speaker internațional, trainer, coach, antreprenor, pasionată de psihologie și mindset, a construit în ultimii ani un brand personal puternic, care o plasează în topul industriei din România, și chiar din Europa.

ȚI-L PREZINTĂ PE​

INVITAT SPECIAL

Mike Kim

Mike este brand strategist și copywriter, specializat în a ajuta brand-urile personale să comercializeze, să se mobilizeze și să-și monetizeze mesajul. După ce și-a părăsit jobul confortabil cu o poziție de top într-o corporație în căutarea libertății profesionale, Mike a început să fie angajat de cei mai bine plătiți lideri de top precum John Maxwell Team, Donald Miller & StoryBrand. Acum își petrece timpul călătorind, făcând scufundări și predând tot ce știe despre antreprenoriat, branding și viață, prin intermediul podcast-ului său, Brand You Podcast.

MAI MULTE DESPRE

Daniela Nica

Daniela a înfruntat multe obstacole și credințe care o țineau pe loc și a început să își urmeze visul, acela de a inspira un milion de oameni să fie, să facă și să aibă mai mult în viața lor. Deși circumstanțele exterioare strigau că nu are nicio șansă, Daniela a construit o afacere de speaking, training, coaching cu mii de clienți din peste 15 țări. Este o afacere care îi oferă posibilitatea să călătorească peste tot în lume și să aibă stilul de viață pe care și-l dorește. Daniela și-a dublat veniturile în fiecare an în ultimii 5 ani și se apropie cu pași repezi de un milion de dolari ca cifră de afaceri.

Pentru a obține aceste rezultate, Daniela are o “rețetă”:
 • vulnerabilitatea de a face lucrurile “imperfect”, conștientă fiind este singurul mod sigur de a evolua
 • perseverența de a face mereu următorul pas înspre visul sau
 • o dorință arzătoare de a inspira oamenii prin povestea sa și, probabil cel mai important
 • investiția de timp, energie și bani pentru a avea acces la cei mai buni din lume. 
De la Mike Kim a învățat în ultimul an, cât alții în zece, vorba basmului. Acum, este pregătită și entuziasmată înceapă un drum prin care aducă în fața ta experții care au pregătit-o pe ea. Mike este unul dintre cei mai importanți.

Ce vom învăța:

 1. Cum să te vinzi ca speaker, trainer, coach, consultant, terapeut sau profesionist expert in domeniul tau;
 2. Cadrul „PB3” care îți oferă claritatea pentru a-ți crea povestea ta unică și personală;
 3. Singurele 2 tipuri de antreprenori de brand personal – și cum să le monetizezi;
 4. Cum să te poziționezi ca o autoritate, chiar dacă abia începi;
 5. Cum să îți identifici cumpărătorul ideal cu o exactitate asemănătoare lunetistului (nu, nu e vorba despre demografie)

  … și multe altele!