fbpx

FELICITARI PENTRU INSCRIERE!

Felicitări pentru că ai ales să fii printre primii care află detalii despre studiul GRATUIT “Think and grow rich” de 21 zile! 

În această perioadă lucrăm intens pentru a-ți pune la dispoziție un ghid de studiu care conține textul cărții “Think and grow rich” precum și cele 3 capitole cu care Paul Martinelli a completat cartea (despre iertare, zeciuială și iubire).

Așadar, NU este nevoie să îți achiziționezi cartea înainte. Vei avea de la noi, gratuit, ghidul în format digital PDF.

Programul va începe în data de 31 ianuarie și vom publica în fiecare zi câte o lecție video de la Paul Martinelli și Roddy Galbraith, subtitrată în limba română. Toate lecțiile vor fi disponibile GRATUIT pentru o perioadă limitată, după care va exista și posibilitatea de a achiziționa accesul pe viață pentru întregul program.

Abia așteptăm să începem! Revenim cu mai multe detalii precum și cu resurse pregătitoare zilele următoare.

Fii cu ochii pe email. Pune adresa noastră de email în lista ta de contacte pentru a te asigura că mesajele nu se vor duce în folderul de SPAM.
 
În cazul în care nu ești înscris în comunitatea Empowered Living România, asigură-te că ceri accesul acum la grupul intern de Facebook Empowered Living Romania, pentru a te asigura că te pui pe frecvența potrivită până începem.