Termeni si conditii

Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori, precum si membrilor si clientilor sai Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului Empowerment Mentoring Romania (https://empowermentmentoring.ro).

Empowerment Mentoring Romania (https://empowermentmentoring.ro) este operat de societatea SC Stickman Training SRL, cu sediul in Cluj-Napoca, st. Oasului, nr. 86-90, Cluj, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J12/4239/2017CIF RO37854690 (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.

Administratorul site-ului Empowerment Mentoring Romania (https://empowermentmentoring.ro) isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, indiferent ca sunt membri, clienti sau vizitatori. In acest scop va rugam sa intrati periodic pe site pentru a verifica eventualele modificari.

In cazul in care nu sunteti de acord cu termenii si conditiile de utliizare ale site-ului va rugam sa parasiti site-ul. Daca veti continua navigarea pe site sau veti achizitiona produse sau servici prin intermediul site-ului acest lucru inseamna ca ati luat la cunostinta de termenii si conditiile de utilizare si sunteti de acord cu acestea.

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial sau necomercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

Inregistrare membri, parole si raspundere

In vederea asigurarii accesului la anumite servicii, produse sau informatii va fi necesara stabilirea unei parole.Va solicitam ca aceasta parola sa nu fie comunicata nimanui, pentru a nu aduce prejudicii detinatorului site-ului! In caz contrar, veti fi tinut raspunzator pentru incalcarea obligatiei de a nu divulga parola.

Dreptul consumatorilor de denuntare unilaterala a contractului

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii producatorului inainte de a-l cumpara.

Conform Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesionistii, Consumatorul are dreptul  de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator.

Exercitarea dreptului de retragere trebuie sa fie exprimat neechivoc de catre consumator, cu informarea profesionistului.

In vederea exercitarii acestui drept punem la dispozitia consumatorului formularul de retragere . sau puteti transmite catre detinatorul site-ului in forma scrisa orice alta declaratie neechivoca in care va exprimati decizia de retragere din contract.

Sunt exceptate de la dreptul de retragere in ceea ce priveste contractele la distanta urmatoarele (art 16):

 

Ø  Furnizarea de continut digital care nu este livrat pe un suport material, daca prestarea a început cu acordul prealabil expres al Cumparatorului si dupa ce acesta a confirmat ca a luat la cunostinta de faptul ca isi pierde dreptul de retragere.

Ø  Contractele de prestari servicii, dupa prestarea completa a serviciilor, daca executarea a inceput cu acordul prealabil al consumatorului si dupa ce acesta a confirmat ca a luat la cunostinta de faptul ca isi va pierde dreptul de retragere in acest caz ;

Ø  furnizarea de inregistrari video sau audio sigilate sau programe informatice (software) sigilate care au fost desigilate dupa livrare;

Ø  furnizarea de ziare, periodice si reviste, cu exceptia contractelor de abonament pentru furnizarea de astfel de publicatii;

Ø  contracte incheiate in cadrul unor licitatii;

Exercitarea dreptului de retragere

Consumatorul informeaza danielanica.ro cu privire la decizia de retragere din contract prin completarea formularului de returnare produs si transmiterea lui prin e-mail la adresa marius@danielanica.ro In termen de 48 ore lucratoare de la transmiterea notificarii, consumatorul va primi pe e-mail detalii cu privire la solicitarea inaintata.

Administratorul Empowerment Mentoring Romania (https://empowermentmentoring.ro) face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare). Atentie: fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard.

Frauda

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. Empowerment Mentoring Romania (https://empowermentmentoring.ro) nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului.

Drept aplicabil

Prin folosirea site-ului https://empowermentmentoring.ro, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Disponibilitatea serviciului

Administratorul isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului https://empowermentmentoring.ro in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

La achizitionarea programului, clientul va primi o confirmare pe email si o instintare telefonica privind produsul cumparat iar in decurs de 48 de ore va primi acces pe platforma la reursele programului.

Politica de retur:

Clientul are dreptul sa solicite banii inapoi in cazul in care nu este multumit de program si programul nu corespunde cu asteptarile sale, in timp de 15 zile de la primirea materialelor. Dupa aceasta data, nu se mai poate returna suma platita pe program.

Modalitati de plata – plata cu cardul

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV2/CVC2).
Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții.
Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele PlatiOnline.
Siguranța informațiilor dvs. este garantată de faptul că PlatiOnline nu stochează datele confidențiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizată către banca procesatoare. În acest fel informațiile dvs. sunt în sigurantă.
Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de
schimb al băncii dumneavoastră.

Pentru plata cu cardul, tranzactia va aparea pe extrasul de cont cu numele [”empowerment mentoring”].

In cazul anularii unei tranzactii prin card, banca emitenta va debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de maxim 30 de zile.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email cristina@danielanica.ro sau marius@danielanica.ro